Bageri och konditori

Matbröd

På Ronaldos bakar vi matbröd av surdeg på äkta vis! Det handlar inte om trender, utan om Ronaldos gamla familjetradition från Indien där man använde kokosblommans sötsura saft som jäst.

Baka med surdeg är ett hantverk som kräver kunskap. Men även känsla, kärlek och mycket energi. Jäsningsprocessen är en konst, eftersom den snabbt reagerar på temperaturskiftningar. Allt vårt bröd bakas för hand med naturliga kvalitetsråvaror. Brödet har långa svala jäsningstider som ger den syrliga smaken och hållbarheten. Temperaturen i stenugnen är hög, vilket ger en vacker knaprig yta.

I våra matbröd använder vi inga tillsatser av sötningsmedel förutom torkade frukter.

Kaffebröd

Det finns en hemlighet med gott kaffebröd - äkta smör! Vi använder det i både deg och fyllning. Margarin förekommer över huvud taget inte i bageriet.

Vår storsäljare är kardemummabullen, som även kallas Ronaldobullen eller Kardemums. En kardemummasurdegsbulle är något som bara måste smakas. Våra trogna kunder tar med bullar runt hela Sverige samt även till andra länder. Det ser vi som bästa betyget!

Övriga kondisbitar som tosca, florentiner, chokladbiskvier med flera är tillverkade från grunden med kvalitetsråvaror. Och äkta smör förstås!

Tårtor och bakelser

Vi gör franskinspirerade tårtor och bakelser.

Odoo text and image block